Adwords

– annonsera på rätt sätt och nå rätt målpublik

Adwordsannonsering på rätt sätt

Reklambyrå i Halmstad

 Adwords är ett väldigt kraftfullt verktyg för annonsering på nätet och som annonsör kan du hålla exakt koll på var dina kunder kommer ifrån och hur de beter sig.

Vi samarbetar med Anders Lundstedt på Action Marketing som är en digital byrå med lång erfarenhet av marknadsföring. Action Marketing erbjuder företag och organisationer rådgivning & kurser i digitala kanaler samt sociala medier för att lyckas på nätet. Målet är att utveckla Er digitala marknadsföring på ett kostnadseffektivt sätt för att ni ska synas bättre, bygga ert varumärke, skapa dialog och göra affärer på nätet.

Jag som driver byrån heter Anders Lundstedt och är civilekonom med 20 års erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier under mina tidigare uppdrag som marknadschef i företag som Aller Media och Malaco.

Jag brinner för att hjälpa dig att se alla möjligheterna med den digitala marknadsföringen så att du ska få fler kunder på nätet.  Du kan läsa mer på vår hemsida hur du annonserar i Google Adwords och i sociala medier samt hur du tar fram en digital strategi.

Vi är Google AdWords certifierade.

actionmarketing.se
info@actionmarketing.se
0709 24 85 73.

Anders-2

Start typing and press Enter to search