Ny logotyp?

– ”Design är så enkelt, det är därför det är så komplicerat .” – Paul Rand

Låt oss designa din unika logotyp

Vi på Mastodont Media hjälper ditt företag att ta fram en unik logotyp som passar verksamheten och det budskap man vill kommunicera.

En logotyp (engelska logotype) är en symbol eller grafisk bild för ett företag eller produkt.

Ofta förkortas det till logo eller logga och består av företagsnamnet i en unik stil och färg – ensamt eller tillsammans med en symbol.

Med logotypen har man möjlighet att på ett kort ögonblick berätta vem man är och vad man gör. Målet är givetvis att kommunicera varumärkets positiva egenskaper på ett effektivt, tydligt och professionellt sätt. Genom att exponera logotypen på trycksaker, webbsidan, i tv-reklam eller på profilprodukter stärks varumärket i betraktarens minne.

Vi på Mastodont Media i Halmstad hjälper ditt företag att ta fram en unik logotyp som passar verksamheten och det budskap man vill kommunicera.

Vår erfarenhet och kompetens inom design och kommunikation gör att våra kunder kan känna sig trygga. Genom att arbeta med fast prissättning blir kostnaden ingen överraskning utan du som b eställare vet exakt vad logotypen kommer kosta redan i förväg.

Er logotyp levereras i de format Ni önskar (.eps, jpg, gif, png, pdf eller annat önskat format)

Nyfiken?

Klicka här för att bli uppringd eller för att kontakta oss

Bli kontaktad