Skip to content

Ny logotyp?

– ”Design är så enkelt, det är därför det är så komplicerat .” – Paul Rand

Låt oss designa din unika logotyp

Vi på Mastodont Media hjälper ditt företag att ta fram en unik logotyp som passar verksamheten och det budskap man vill kommunicera.

webshop till ajlajk byggd i woocommerce

En logotyp (engelska logotype) är en symbol eller grafisk bild för ett företag eller produkt.

Ofta förkortas det till logo eller logga och består av företagsnamnet i en unik stil och färg – ensamt eller tillsammans med en symbol.

Med logotypen har man möjlighet att på ett kort ögonblick berätta vem man är och vad man gör. Målet är givetvis att kommunicera varumärkets positiva egenskaper på ett effektivt, tydligt och professionellt sätt. Genom att exponera logotypen på trycksaker, webbsidan, i tv-reklam eller på profilprodukter stärks varumärket i betraktarens minne.

Vi på Mastodont Media i Halmstad hjälper ditt företag att ta fram en unik logotyp som passar verksamheten och det budskap man vill kommunicera.

Vår erfarenhet och kompetens inom design och kommunikation gör att våra kunder kan känna sig trygga. Genom att arbeta med fast prissättning blir kostnaden ingen överraskning utan du som b eställare vet exakt vad logotypen kommer kosta redan i förväg.

Er logotyp levereras i de format Ni önskar (.eps, jpg, gif, png, pdf eller annat önskat format)

Kontakta oss

Mastodont Media
Olofsdalsvägen 10
302 41 Halmstad

info@mastodontmedia.com
0735 – 13 12 31

Bli kontaktad

Gratis prisförslag

Fyll i formuläret eller ring oss på 0735 – 13 12 31 för att få ett gratis prisförslag som kan leda till spännande samarbeten.