Hemsida Hudiksvall

– Vi bygger Er nya hemsida, kontakta oss i Hudiksvall redan idag

Sofia Söderqvist
Sofia Söderqvist
Byggakademin.com
Läs mer
Vi är supernöjda med vår nya hemsida. Mycket professionellt framtagen. Ett fantastiskt samarbete. Jag kan verkligen rekommendera Mastodont Media.
Maria Möllborn
Maria Möllborn
Depend.se
Läs mer
Fredric ser alltid lösningar oavsett problem och ger snabb respons på stort som smått med ett professionellt bemötande. Kan varmt rekommendera Mastodont Media.
Maria Randow
Maria Randow
Kulturlampan.se
Läs mer
Fredric är grym och vi får alltid snabb respons och personlig service! Rekommenderar Mastodont Media starkt!
Johan Israelsson
Johan Israelsson
Profilbollen.se
Läs mer
Rekommenderar Mastodont Media då Fredric levererar kunskap och snabba åtgärder!
Peter Anjou
Peter Anjou
Simmerstyle.com
Läs mer
Snabb leverans och proffsigt bemötande.
Föregående
Nästa

Vi kan hemsidor.

Behöver Ert företag i Hudiksvall en ny hemsida?
Behöver den gamla hemsidan uppdateras?
Kontakta Mastodont Media för att ta reda på mer om våra hemsidepaket för företag.

Vad är en bra hemsida?

Vad är då en bra hemsida och hur kan vi på Mastodont Media hjälpa er med att ta fram en bra hemsida för just ert företag?
Såhär tänker vi:

Hjälp kunden.

När någon söker efter en vara eller en tjänst i Hudiksvall har de en avsikt, därför gäller det även att förstå olika målgrupper och olika behov.

Vi tar fram en hemsida som hjälper besökaren att välja er framför era konkurrenters. Det gör vi med hjälp av tilltalande design, text, bild och framtoning.

Användarvänligt.

Vi ser till att hemsidan är användarvänlig, det gör vi genom att lägga fokus på struktur och innehåll.

Vi kan UX-design och det inkluderar även att hemsidan är responsiv och snabb. Oavsett om en besökare använder mobilen eller datorn får personen samma positiva upplevelse av företaget.

Säkra hemsidor.

Oavsett om ni ska ha en komplexare hemsida med tillhörande webbshop eller en enklare informationssida ser vi till att hemsidan lever upp till högt ställda krav på säkerhet. Bland annat med hjälp av SSL-certifikat, skydd mot attacker och virus. Wordpress och Woocommerce är perfekta valet för säkra lösningar.

Här är exempel på andra tjänster vi kan erbjuda Ert företag:

Hur kan vi hjälpa Er?

Snabb service är en självklarhet för oss, skicka in detta formuläret så återkommer vi snarast för att se hur vi bäst kan hjälpa ert företag.

Design av Er hemsida

I nära dialog med Er designar vi Er nya hemsida. Ni kan under hela tiden följa arbetet via Er personliga länk.

Hemsida i Hudiksvall

Responsiv design

Er hemsida kommer att fungera lika bra oavsett vilken enhet besökaren använder.

Design av Er hemsida

I nära dialog med Er designar vi Er nya hemsida. Ni kan under hela tiden följa arbetet via Er personliga länk.

Grundläggande sökoptimering

vi utför grundläggande SEO/ sökoptimering så att Era kunder enklare hittar Er.

Utbildning i Wordpress

Vi erbjuder utbildning i Wordpress CMS. Ni kan enkelt uppdatera er hemsida från vilken enhet ni vill, när Ni vill.

Maxkompetens logo
Gullberg Jansson logo
Depend logo
Byggakademin logo
PS Marin logo

3 fördelar med en modern hemsida.

1. Kunder och potentiella kunder hittar företaget

En hemsida gör företaget går att hitta när kunder eller potentiella kunder söker efter just era tjänster eller produkter. Dessutom finns ni tillgängliga dygnet runt och kan enkelt lansera nya erbjudande och göra det möjligt att finna nödvändig information för besökare. Öppettiderna anpassar sig efter kundens schema när de behöver er.

2. Ni stärker varumärket

När ni har en hemsida går det även att koppla till sociala medier. Det gör att ni även får bättre kontroll över vad som skrivs i omdömen och recensioner för att ha en dialog med kunder. Hemsidan och sociala medier kompletterar varandra för att stärka varumärket.

3. Nå ut bättre med marknadsföring

En hemsida är gör det lätt att nå ut med marknadsföring på ett helt nytt sätt. Det kan vara genom att skapa landningssidor med erbjudande, skapa en blogg som lockar trafik och göra det lätt för kunder att anmäla sig till nyhetsbrev. En hemsida gör det även lättare att samla in leads inför olika kampanjer.

Vanliga frågor.

Att skapa en enklare hemsida i Wordpress med ett webbhotell och med tillhörande domännamn behöver inte bli en stor kostnad för företaget. Vi skapar hemsidor i Wordpress som är ett smidigt CMS-verktyg och som är skalbart. Fördelen är att kunden själv sedan kan göra mycket själv.

Vi ser till att hemsidan matchar era behov och budget. I samband med en enkel kravspecifikation går det att få ett kostnadsförslag. Vi håller oss inom budgeten och kommer inte med några överraskningar när fakturan ska betalas. Självklart kan ni följa arbetet löpande och vi för en dialog för att kunden ska få ut så mycket som möjligt att av sin digitala satsning.

Kontakta oss för att få mer information om hur ni kan få ut så mycket som möjligt av en hemsida i Hudiksvall till företaget.

I samband med prisförslaget och kravspecifikationen tar vi fram en tidsplan tillsammans. Beroende på krav på design, om det är tillhörande webbshop och krav på olika kopplingar och funktioner kan tiden variera. Vi håller alltid deadline och arbetar nära våra kunder vilket gör att arbetet går snabbt och effektivt.

Har ni en befintlig hemsida är det bra att ni tar fram följande uppgifter:

  1. Vilket webbhotell ni använder.
  2. Vart domänen ligger.
  3. E-postlösningar ni använder och om det finns någon separat leverantör.

Efter det kan vi diskutera olika lösningar utifrån era krav och förväntningar på hemsidan. Har ni inte en befintlig hemsida hjälper vi er igenom alla val och hittar lösningar som passar.

Vi skapar hemsidor i Wordpress med målsättningen att kunden ska kunna göra så mycket som möjligt själv efter att hemsidan är klar. Vi hjälper till med utbildning och kan självklart hjälpa till med support när det behövs. Vi tar gärna fram skräddarsydda supportavtal som passar Era behov för Er hemsida i Hudiksvall

Hur långt är ett snöre? Var vill du lägga din ribba?, vilka funktioner vill du ha och vilka skulle du önska fanns men behöver inte finnas i inledningsskedet? Hur många undersidor kommer din nya hemsida att innehålla?

Priset för en ny hemsida kan ligga på allt från en några tusenlappar till flera miljoner kronor.

En tumregel är dock att om du vill ha en billig hemsida så kommer resultaten att bli därefter.
Hemsidan är ditt skyltfönster, tumma aldrig på kvalitéen, det gör inte vi!

Kontakta oss redan idag i Hudiksvall för att få en gratis offert!

Vad kan du förvänta dig?

01: Raka flöden & UX

Vi undviker onödiga finesser och designelement. Användare bör intuitivt förstå din webbplats.

02: Kommunikation

Vårt samarbete baseras på kommunikation. Det finns inga frågor som vi inte kommer att besvara och vi förklarar självklart alla idéer för dig.

03: Självständighet

Vårt jobb är att aktivt förse Er med lösningar, idéer och information så att Ni kan fokusera på att driva Er kärnverksamhet

Nyfiken?

Klicka här för att bli uppringd eller för att kontakta oss

Bli kontaktad