Expofy.se

– allt material du behöver för skyltning, rollups, beachflags etc.

Bakgrund

Expofy hade en hemsida byggd i ett annat CMS och ville konvertera denna till Woocommerce då de upplevde att de var väldigt begränsad i dåvarande gränssnitt då det inte erbjöd de förutsättningar för merförsäljning som önskades och det var svårt för kunder att plocka ihop sin beställning korrekt.

Man hade även problem med att beräkningar & beställningar inte alltid stämde och man la väldigt mycket tid på att korrigera misstag och kontakta kunder.

Även designen upplevdes omodern och behövde en uppfräschning.

1
2

Resultatet

Vi byggde egna moduler för beräkningar av produkter såsom Smart Frames & Vepor, kunden matar själv in de mått som önskas och systemet lägger då till de tillbehör som är nödvändiga för den valda produkten och sköter beräkningen i realtid. Kunden kan sedan själv lägga till diverse tillbehör och se slutpriset direkt på produktnivån.

Vi skapade även en funktion som möjlliggör för återförsäljare att skapa ett konto där de har tillgång till användarspecifika rabatter & priser.

Designen fräschades upp så att den skulle matcha företagets önskemål om en modern hemsida och självklart fungerar hemsidan lika bra på mobila enheter som på desktop.

Sidan är byggd i samarbete med Våning18

Start typing and press Enter to search

Byggakademin -en hemsida av Mastodont Media - reklambyrå i Halmstad