Swetours

– resebyrån som anordnar skräddarsydda resor till Costa Rica

logga-ny

Bakgrund

Swetours är specialister på paketresor till Costa Rica och har varit i branschen i över 10år. De ser sig själva som pionjärer när det gäller grupp & paketresor och är idag det största svenska resebolaget i Costa Rica som arbetar med just detta upplägg.
Swetours behövde en ny hemsida då deras gamla var svår att uppdatera och inte riktigt hängde med i utvecklingen.
Man ville ha ett tydligt bokningsformulär som dessutom lagrade alla mailadresser som skickades via detta formulär i en databas och man ville visa upp sitt utbud av resor, hotell & utflykter på ett tydligt sätt.

2
3

Resultatet

När vi byggde hemsidan så la vi stor vikt vid SEO-biten och utformade varje sida efter ett utvalt sökord, i alla bilder lades alt. taggar in som var SEO-vänliga och relevanta för den aktuella sidan. Detta ska generera en bra placering när man söker på tex ”resor till Costa Rica”

Swetours arbetar mycket med sidan och lägger ständigt till nytt material, därför var det viktigt att de enkelt skulle kunna skapa sidor & inlägg som ser likadana ut som redan existerande innehåll. Därför skapades mallar för de olika layouts som finns så att swetours enkelt kan sköta administration själva.

2 olika kontaktformulär skapades, ett för framsidan, där bara viss info syns och resten vecklas ut när besökaren börjar fylla i formuläret.
Det andra formuläret ligger i högerkant på varje undersida så att besökaren enkelt kan fylla i det för att få ett gratis, prissatt, reseförslag.

Alla mailadresser som skickas via formuläret sparas sedan automatiskt i en databas.

1

Start typing and press Enter to search