Tontoy

– webshoppen som får alla att bli barn på nytt

logga-3

Bakgrund

Tontoy säljer byggklossar på nätet, förutom LEGO säljer de även byggklossar ifrån Cobi, Sluban, Oxford, Banbao, Laser Pegs och ett flertal andra märken. Det finurliga med alla dessa byggklossar är att de passar ihop, oavsett fabrikat.

Tontoy hade redan en webbshop men kände sig väldigt låsta i det system de använde så vi bestämde oss för att bygga en ny, fräsch webbshop i WooCommerce.

1
2

Resultatet

Vi byggde en ljus & fräsch hemsida som exponerar produkterna väl via ”puffar” på förstasidan. En ”LEGO-känsla” efterfrågades och designen skulle vara lekfull men ändå vuxen.

Tontoys kunder är allt ifrån entusiaster som spenderar massa tid att leta efter exakt den rätta modellen från det rätta varumärket och därför är det viktigt att det lätt går att hitta de produkter man eftersöker.

På produktnivå finns utvalda produkter i direkt anslutning till produkten man är inne och tittar på, detta för att stimulera merförsäljning och för att kunder ska få upp ögonen för alla de olika varumärken som Tontoy säljer.

Betallösningen som valdes var Billmate för både kort/ faktura och delbetalning, ett alternativ för att betala & hämta i butiken som finns i Flygstaden i Halmstad finns också.

1

Start typing and press Enter to search

Responsiv Webbdesign