Din hemsida ska generera affärer

– ”Många små saker har gjorts stora med rätt typ av reklam.” – Mark Twain

Vi strävar efter långsiktiga & nära relationer med våra kunder.

Dessa samarbeten medför bättre lyhördhet, gör ledtider korta, och ger oss en bättre förståelse för kundens behov & förutsättningar.

Vi arbetar primärt i WordPress som är världens mest använda CMS för hemsidor. WordPress gör det enkelt för Er som kund att själv administrera hemsidan, uppdateringar kan man sköta via mobilen om man så önskar.

Att jobba med konceptutveckling utav hemsidor är enligt oss det roligaste som finns, och är anledningen till att vi älskar det vi gör. Från skiss, till grafisk formgivning, till programmering och att till slut se den färdiga produkten.

Vi finns i centrala Halmstad och våra spetskompetenser inom webbproduktion, SEO – sökmotoroptimering, kravställning och WordPress har gjort oss till det vi är idag: ett utmärkt alternativ för små till medelstora företag som vill se sin hemsida generera resultat istället för att vara endast ytterligare en kostnad.

 • Fredric Spendrup
  Fredric Spendrup Ägare/ designer

  Jag heter Fredric Spendrup och driver Mastodont Media sedan februari 2014.
  Efter att ha arbetat i serviceindustrin i många år, och även drivit företag inom densamma, såg jag ett tydligt behov av en webbyrå som satte kunden i fokus och som jobbade med en, för mig, självklar målsättning – Nöjda klienter.

 • Anders Lundstedt
  Anders Lundstedt AdWords specialist

  Anders Lundstedt och är civilekonom och har 20 års erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som tidigare marknadschef i företag som Aller Media och Malaco.
  Anders brinner för att hjälpa dig att se alla möjligheterna med den digitala marknadsföringen så att du ska få fler kunder på nätet.

 • Andreas Svensson
  Andreas Svensson Fotograf

  Andreas är en fotograf som brinner för alla sorters fotografering och produktfotografering är den huvudsakliga sysslan. Andreas driver STUDIO HALMSTAD och sköter alla våra fotograferingar. Fokus ligger på små & medelstora företag som vill ha smakfulla bilder på lokaler, produkter eller medarbetare.

Start typing and press Enter to search