Webbshop – Woocommerce

– världens mest använda webbshop är gratis att använda!

Woocommerce – inga månadskostnader, inga abonnemang.

Reklambyrå i Halmstad

Woocommerce är ett av världens mest använda verktyg för att bygga webbshop, woocommerce ger dig total frihet att sälja vad du vil, när du vill och hur du vill.

Möjligheterna är oändliga och bara du själv och din fantasi sätter gränsen för hur just din webbshop ska se ut och vilka funktioner som ska finnas.

Woocommerce är dessutom helt gratis att använda.

Det betyder, inga dyra licensavgifter, inga abonnemangskostnader och inga administrativa kostnader, Woocommerce är en fullt fungerande e-handels plattform ”out-of-the-box” men alla kunder har olika önskemål och man vill alltid ha en personlig touch på sin shop, därför finns det också ett obegränsat antal moduler och tillval till en webbshop byggd i Woocommerce för att skapa ett eget, personligt utseende.

Givetvis är webshoppen responsiv och fungerar på alla enheter, mobil, surfplatta, laptop eller stationär dator.

Vi har gedigen erfarenhet när det gäller att bygga e-handelsplattform i Woocommerce och vi hjälper dig gärna att utvidga ditt företags försäljning till den digitala världen.

Kanske har du idag en webbshop som är byggd i ett annat CMS och vill gärna flytta den till Woocommerce/ WordPress plattformen för att vara mer kostnadseffektiv, självklart kan vi hjälpa dig med en flytt av dina produkter så att du inte behöver sitta och lägga in dem allihop igen.

webbshop byggd i woocommerce

WooCommerce är idag det mest använda pluginet till WordPress för e-handel och används av över 385.000 online-butiker. Idag är WooCommerce världens populäraste plattform för e-butiker och sen i augusti 2014 används WooCommerce av cirka 18% av alla webbutiker på nätet. Plattformen har laddats ner över 4 miljoner gånger.

Vill du ha hjälp med att bygga en webbshop så kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

Ett urval av webshoppar vi byggt i woocommerce

Webbhotell – till förmånliga priser

– vi samarbetar med Beebyte.se som levererar stabilt & snabbt webbhotell med fantastisk support.

whitelogo-transparent-small

Start typing and press Enter to search